Jdi na obsah Jdi na menu
 


Založení HC Permoni

HC Permoni vznikl z členů končícího HC Bohema Zlaté Hory. Karel Balčirák, Alois Uchytil a Vladimír Mička dali do hromady tým, který měl chuť a zkušenosti z vyšší soutěže (liga okresu Bruntál) a přihlásili se do třetího ročníku Lázeňské hokejové ligy (přebor okresu Jeseník v ledním hokeji).

 

Účast v Lázeňské lize:

3. ročník sezóna 2003/2004

V této, pro Permony první sezóně, jsme nastoupili v plné síle a elánu. Po základní části, ve které jsme skončili čtvrtí, jsme se v druhé polovině soutěže se již nedokázali zlepšit a zůstali na čtvrtém místě. Hráči: Balčirák Karel, Mička Vladimír, Uchytil Alois, Kostka Karel, Pták Vašek, Žváček Petr, Karlík Jiří st., Karlík Jiří ml., Kamler Jaroslav, Strupek Václav, Dulínek Rostislav, Plšek David.

 

4. ročník sezóna 2004/2005

Do dalšího ročníku jsme vstoupili s velkou ztrátou, náš nejlepší hráč Petr Žváček, přestoupil do HC Jeseník a bylo to znát. V tomto ročníku jsme šli s výkonem hodně dolů a skončili na devátém místě. 

 

5. ročník sezóna 2005/2006

Po neúspěšném čtvrtém ročníku nás opustili další zkušení hráči a museli jsme hledat nové. I přes začáteční problémy jsme dokázali umístit se na krásném sedmém místě. Hráči: Uchytil Alois, Mička Vladimír, Karlík Jiří st., Karlík Jiří ml., Karlík Martin, Kostka Karel, Balčirák Karel, Hradil Marek, Hradil Michal, Daněk René, Buzek Jiří, Plšek David

 

6. ročník sezóna 2006/2007

Letos jsme založili občanské sdružení „ HC Permoni o. s.“ a s úspěchem požádali Olomoucký kraj o finanční podporu na naši činnost. Naši účast v Jesenické lize bohužel poznamenal odchod brankáře Davida Plška z týmu. Tohoto skvělého gólmana nahradil mikulovický Jan Zbořil. Soutěže se účastnilo jen sedm mužstev a Permoni skončili šestí.

 

7. ročník sezóna 2007/2008

Do sedmého ročníku se přihlásilo osm mužstev, klub HC Permoni skončil sedmý. Tento rok jsme bojovali sami se sebou, s nízkou účastí hráčů, kteří často nemohli odehrát zápas, povětšinou z pracovních důvodů, kvůli povinnostem ve fotbalovém týmu, či zranění.  Letos poprvé nastoupila za náš celek první žena v Jesenické lize - Eva Kocourková.

 

8. ročník sezóna 2008/2009

V této sezóně se naše startovní listina vytříbila a konečně jsme měli stabilní kádr, který se stmelil a ačkoli ne příliš úspěšný, zato kamarádský tým skončil na sedmém místě.